About us

Wie zijn wij eigenlijk?

Welkom bij VICE FM, een geliefde online radiozender opgericht door Rik Larrea in 2007. Al meer dan 16 jaar zijn we toegewijd aan het samenstellen van de beste klassiekers uit de jaren 80 en 90, liefkozend 'oldies' genoemd, met af en toe een vleugje Turkse hits. Onze zender zendt de klok rond uit, en biedt niet alleen de beste muziek, maar houdt je ook op de hoogte van het laatste nieuws. Maak met ons een nostalgische reis door de wereld van muziek en sluit je 24/7 aan bij onze luisteraars.

onze Muziek, onze Familie

Dank aan onze luisteraars!

"Radio VICE FM is mijn dagelijkse metgezel. De selectie van 80's en 90's hits brengt herinneringen tot leven, en de toevoeging van Turkse liedjes voegt een unieke en verfrissende dimensie toe. Bedankt voor de geweldige muziekreis!"

- Caroline H.

"Deze radiozender is geweldig! Altijd up-to-date met het laatste nieuws, en de muziek is de perfecte soundtrack voor mijn dag. Ik ben een trotse supporter van VICE FM!"

- Thomas V.

"Als muziekliefhebber kan ik deze zender niet genoeg prijzen. De diversiteit van nummers, gecombineerd met de 24/7 beschikbaarheid, maakt het de beste plek om naar mijn favoriete hits te luisteren."

- Linda P.